Slušaj vest

Dvejn Vejd je budući član Kuće slavnih, jedan od igrača koji je zaštitni znak Majamija, čovek koji je osvojio tri titule sa klubom i ostavio neizbrisiv trag. Ima status božanstva u tom gradu, sve od 2003. godine kada je izabran kao peti pik na draftu iza Lebrona Džejmsa, Darka Miličića, Karmela Entonija i Krisa Boša. Zbog svega toga dobio je svoju statuu ispred dvorane u Majamiju.

E, sad... Da li je baš dobio pravu statuu? Da li zaista liči to na njega. Teško je proceniti, mada ako pitate navijače i ljude koji su videli statuu odgovor je jasan - NE! I teško je ne složiti se sa njima, pošto po izgledu statuua nema mnogo sličnosti sa legendarnim košarkašem.

"Ovo nije nešto što sam očekivao, nisam uzeo košarkašku loptu za ovo, već da promenim život svoje porodice. Moj otac mi je dao loptu u ruke i hteo sam da promenim život svoje familije. Znam da mnogi imaju isti taj san svaki dan, zbog kog se budite svakog jutra i imate takvo razmišljanje", rekao je Vejd koji je prilikom svečane ceremonije delovao baš iznenađeno kada je video kako statuua izgleda.

Fotografije su brzo počele da se šire na društvenim mrežama i komentari su postali viralni. "Ne znam ko je to, ali Vejd nije", "Pobogu, ko je ovaj čovek?", "Ovo liči na sve, osim na Dvejna Vejda", "Može li neko da napravi novu statuu?". Bili su to samo neki od komentara. Pogledajte i vi kako sve izgleda, pa recite - da li vam ovo lični na Dvejna Vejda?

BONUS VIDEO:

Arena Sport Lebron Džejms ispalio Nikolu Jokića