Konačno jedna dobra vest za košarkaški klub Partizan, vezana za povrede njegovih igrača.

Bogdan Bogdanović, koji je doživeo peh u poslednjim sekundama meča protiv Reala u Madridu, odmah po povratku u Beograd otišao je na magnetnu rezonancu, a rezultati su krajnje pozitivni!

Kako nezvanično saznaje MONDO, perspektivni bek samo je istegao tkivo u predelu kolena, dobro se oseća i predstoji mu pauza od pet-šest dana.

To znači da će propustiti narednu utakmicu ABA lige, protiv Radničkog u ponedeljak, a u najgorem slučaju i evroligaški duel sa Bajernom, u četvrtak u Areni.

Usledila je i potvrda vesti na zvaničnom sajtu prvaka Srbije i regiona.

"Povreda je lakše prirode. Došlo je do blagog istegnuća pripoja jednog mišića sa unutrašnje strane kolena, a najbitnije je da su ligamenti i meniskus očuvani. Nema nikakvog oštećenja", rekao je klupski doktor Bojan Ćećez.

S obzirom na Bogdanov bolan izraz lica i držanje za koleno, neposredno posle "proklizavanja" na parketu madridske Hale sportova, sve se završilo na najbolji mogući način.

Podsetimo da su crno-beli ove sezone ostali bez Lea Vestermana i Dragana Milosavljevića - u oba slučaja zbog kidanja prednjeg ukrštenog ligamenta. Letonac Davis Bertans u nedelju se vraća iz SAD, sa višemesečnog oporavka od istovetne povrede.