Igokea bi narednih dana trebalo da dobije pojačanje - Mladena Jeremića, nekadašnjeg člana reprezentacije Srbije, koja je na Univerzitetskim igrama u Senženu 2011. godine osvojila zlatnu medalju.

Košarkaš koji može da igra na pozicijama "dvojke" i "trojke" dogovorio je saradnju sa Aleksandrovčanima, a prvi čovek Igokee Boris Spasojević istakao je da nedostaje još samo parafiranje ugovora.

"Prihvatili smo sve odredbe ugovora, samo još treba da ga Mladen potpiše i ne verujem da će biti bilo kakvih problema oko toga. U ovom trenutku Jeremić je 99 odsto naš igrač", poručio je Spasojević za "Glas Srpske".

Osim Jeremića, koji je u karijeri nastupao za čačanski Borac, Hemofarm, italijansku Ređo Emiliju i Bukenors de la Gvairu iz Venecuele, u aktuelnom šampionu BiH razmišljaju i o drugim pojačanjima za predstojeću sezonu.

"Pregovaramo sa trojicom igrača i oni bi uskoro trebalo da stave paraf na ugovor. Ne mogu da spominjem njihova imena dok sve ne bude gotovo", rekao je predsednik Igokee, koja će nastupiti u ABA ligi.