Pozicija plejmejkera i dalje je upražnjena u Košarkaškom klubu Crvena zvezda, ali crveno-beli su bacili "mamac" i razvukli "mrežu" na više strana, pa ko se "upeca"...

Jedan od najinteresantnijih igrača za Zvezdu svakako je Markus Vilijams, saznaje MONDO u obaveštenim košarkaškim krugovima. Vilijamsova cena je donekle "pala", što bi moglo da bude i odlučujuće, ali ne i presudno.

Za sada je ovaj transfer daleko od realizacije, ali interesovanje postoji.

Zvezda je upoznala Amerikanca prošle sezone u Evroligi, kada je on sa 23 poena i sedam skokova bio najzaslužniji što je Lokomotiva slavila u Beogradu (87:84 ).

Posle te utakmice, Vilijams je na blogu Evrolige oduševljeno izneo utiske sa tog meča, pohvalivši atmosferu koju su napravili navijači Zvezde.

"To je verovatno bila jedna od najboljih publika pred kojim sam igrao i jedno od najboljih mesta u kojima sam nastupao, ako govorimo o košarkaškoj atmosferi. Igrali smo čvrstu utakmicu, oni su se borili", napisao je on.



Vilijams ima 28 godina, a u Americi je igrao za NBA ligaše Nju Džersi Netse, Golden Stejt i Memfis.

Potom je otišao u Rusiju, gde je nosio dres Jeniseja, potom Uniksa, da bi godinu dana bio u Unikahi. Odatle je došao u Lokomotivu.