Ponovo se pokazalo da jedan od načina borbe protiv Crvene zvezde ove sezone može da bude stroga odbrana nad Bobanom Marjanovićem.

Nije se svaki tim u sezoni 2014/15 odlučivao na takvu taktiku, ali trener Partizana Duško Vujošević ove večeri jeste i to mu je donelo brejk u polufinalnoj seriji plej-ofa ABA lige.

Posle partije kakvu teško da je pružio u poslednje dve, možda i tri sezone, a dao je samo dva poena, Marjanović se složio da je rival uspeo u svojim namerama.

"Videli ste i sami...", bilo je sve što je rekao.

Ali... Nije izgubio nadu u prolaz u finale.

"Moramo, jednostavno moramo...", rekao je Marjanović i dodao:.

"Mislim da je jako bitno, a mi smo našu šansu olako propustili, ali kako su oni ostvarili pobedu pred našim navijačima, možemo i mi pred njihovim da vratimo brejk. Sada je 1:1, na istom smo..."

GalerijaZvezda - Partizan: Meč broj 2!

O utakmici...

"Mislim da smo lošije ušli u meč nego što je to bio slučaj juče, i Partizan je to iskoristio. Igrali su stvarno dobro...", istakao je MVP Evrolige i nadovezao se:

"Neosporan je njihov kvalitet i njihova borba, ali smo opet imali šanse da sve vratimo na našu stranu u poslednjem minutu. Nismo uspeli, tako da ćemo morati prvo da pogledamo ovaj snimak i pripremimo se za narednu utakmicu koja dolazi. A, biće teško..."

U subotu je treća!