Košarka

ŠESTA LIČNA sa Mićom Berićem: Srbija ponovo u 6. brzini!

Izvor mondo.rs

Legendarni košarkaš bio je Milošev gost u Mondo studiju, u kom je nastavljen serijal podkasta posvećenih #Mondobasketu i "orlovima".

Nakon rutinske pobede protiv Angole, Srbija je u drugom mecu ovih "produženih priprema" u Fošanu deklasirala Filipine sa 126-67.

Iako Filipini važe za zemlju košarke, ova selekcija nije predstavljala nikakav problem za razgoropadene Orlove, koji su ponovo demonstrirali silu i cini se i previše lako ubacili "gilasima" više od 120 poena.

/Prijavite se za nedeljni MONDO Sport Newsletter/

Dopiši #mondobasket kada komentarišeš utakmice Svetskog prvenstva na društvenim mrežama, zanima nas!

Dominirali su "srpski kraljevi" iz severne Kalifornije Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanovic, koji su bili prosto neuhvatljivi za zadatku nedorasle Filipince. Svoju "štetu" napravio je i Nikola Jokic, a bezmalo revijalni karakter utakmice otvorio je proširene minute i za kapitena Miroslava Raduljicu, plejmejkera Vasu Micica i krilnog centra Stefana Bircevica.

Miroslav Beric zna kako se osvajaju svetska prvenstva, i njegova analiza je definitivno vredna pažnje. Osim price o Srbiji, tradicionalno posvecujemo i malo vremena ostalim selekcijama, uz poseban spomen jednog Micinog starog saigraca koji je u ponedeljak ušao u anale svetske košarke.

Pogledajte Micino gostovanje kod Miloša Jovanovica na našem YouTube kanalu...

Šesta lična gost Miroslav Mića Berić
Izvor: YouTube