Košarka

#Mondobasket: THCF nam otkrivaju ko je najbolji košarkaš među reperima

Borko i Stefan analiziraju dosadašnji tok Svetskog prvenstva, a izneli su i očekivanja za nastavak takmičenja. Ne propustite ovu epizodu u kojoj vas čeka dosta zanimljivih informacija i analiza.

Košarka reprezentacija Srbije prošla je uspešno prva dva kola Svetskog prvenstva u Kini. Posle ubedljivih pobeda nad Angolom i Filipinima sada čeka duel sa Italijom koji će rešiti pitanje prvoplasiranog u grupi.

U gostima su treće epizode podkasta #MONDOBASKET bili su momci iz rep grupe THCelaFamilija - Borko i Stefan.

/Prijavite se za nedeljni MONDO Sport Newsletter/

Kako je hip-hop postao dominantan muzički pravac, koji već godinama ide uz basket i košarku u Americi, tako je polako počeo da zahvata i ostatak planete. Srbija nije bila imuna na to. Borko i Stefan su još 2014. godine snimili numeru "Igraj i pobedi" posvećenu reprezentaciji u koju je malo ko tada verovato. Ali oni jesu. I to jako. Numera je postala i himna reprezentacije, koja se peva na čuvenoj terasi i za koju se nadamo da ćemo pevati za 15tak dana ponovo.

Dopiši #mondobasket u svom postu na društvenim mrežama, a mi ćemo najbolje postove objaviti u našoj emisiji.

Kroz emisiju smo pričali o tome kako je došlo do ideja da se snimi numera "Igra i pobedi" i u koju svrhu su snimili "Gde si poš'o".

Saznaćete i ko je bolji u basketu, Stefan ili Borko, ali i ko je najbolji košarkaš među reperima...

Iz THCF ugla ćemo analizirati dosadašnji tok prvenstva i očekivanja za nastavak takmičenja. Ne propustite ovu epizodu u kojoj vas čeka dosta zanimljivih informacija i analiza.

#mondobasket
Izvor: MONDO
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt