#Mondobasket: Keep calm i ne daj na sebe!

Sa skorom 3-0 i koš-razlikom +120, košarkaši Srbije doleteli su u Vuhan u kom će u petak od 10.30 nastaviti pohod ka finalu utakmicom sa Portorikom, a potom u nedelju od 14.30 pokušati da obezbede sebi mirniji put ka Pekingu - onaj preko

Kojim god putem "orlovi" da krenu, pratiće ih naš kolega Mladen Šolak, koji se za potrebe četvrte epizode #Mondobasketa javio Vladi Ćuku i Nikoli Jankoviću neposredno posle prvog treninga naših u novoj dvorani, odnosno dugog razgovora sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem.

Sale je, naravno, komentarisao i "frku" sa Italijanima zbog koje je Danijel Haket završio u prvom redu publike, a Stefan Jović izveo najbrži preskok reklame u istoriji #Mondobasketa.

O toj i drugim temama razgovarali su Vlada i Nikola, koji su kopali i web pod tagom #mondobasket i naišli na zanimljive postove na Instagramu i Twitteru, mrežama na kojima vas očekuje "live" praćenje utakmice Srbija – Portoriko.

Zašto je naš naredni rival dobio nadimak "ubica velikih", zbog čega nije loše što je Nikola Jokić "pukao" već u trećoj utakmici na šampionatu, da li je važno da ekipa "ne da na sebe", ali i da li je uloga kapitena da i opomene onog ko je podlegao provokacijama…

Pogledajte novi #Mondobasket!

Mundobasket  MONDO