Košarka

Kinez koji OBOŽAVA Teodosića i Srbiju: Dobićete Amere! (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

"Napred Srbija!", rekao nam je veseli navijač Srbije u dresu Miloša Teodosića iz Klipersa. Upoznajte Kineza koji je zavoleo našu košarku zbog sjajnih nastupa prethodnih godina...

Pre nekoliko dana Bogdan Bogdanović začudio se podrškom u Kini poručivši da je "nemoguće da su to sve Srbi", pa se čak našalio da smo igrama "kupili" domaće navijače.

I zaista je tako!

Ne samo na ovom turniru, nego i na prethodnim, Srbija je zbog dobre košarke dobijala pažnju neutralnih navijača, a među njima je bilo i jedan Kinez koga je naš reporter Mladen Šolak upoznao pred meč između "orlova" i Portorika, koji možete uživo pratiti na MONDU.

Obukao je beli dres Miloša Teodosića iz Los Anđeles Klipersa i došao čak iz Guangdžoua da bi podržao Srbiju - koju je prethodno pratio i u prvoj grupi u Fošanu.

"Pratim njega i Srbiju već nekoliko godina, zapravo od jednog Evropskog prvenstva. Sviđa mi se kako igra on, kako igra Srbija, uvek napravite neka čuda... Očekujem da Srbija pobedi SAD jednog dana, a ovoga puta deluje da možete. Došao sam iz Guangdžoua da vas podržim, pre toga sam dolazio i u Fošan, a ovo će biti sjajna utakmica. Napred Srbija!", poručio je ovaj navijač iz Kine.

Pogledajte snimak, a nadamo se da ćemo mu ispuniti želju ove godine i pobediti SAD!



Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt