Košarka

Dan četvrtfinala #Mondobasketa UŽIVO: Za Vasu, za osmehe, za Peking!

Izvor mondo.rs

Budite uz naš portal danas, pratićemo UŽIVO utakmicu Srbija - Argentina, iz dvorane u Donguanu javljaće se naš reporter Mladen Šolak, a odmah po završetku susreta očekuju vas izveštaj, statistike, fotke, video, izjave, komentari...

PRATITE UŽIVO NA MONDU: SRBIJA - ARGENTINA, DIREKTNO IZ DONGUANA!

"Ne mogu reći da je sramota"
, izajvio je Nemanja Bjelica još vruć od prvog poraza na turniru i dodao:

"Ali, odigrali smo katastrofalan meč".

Iako je utakmica o kojoj je Beli govorio odigrana pre samo dva dana, mnogo toga dogodilo se u međuvremenu.


Košarkaši Srbije prevalili su put od 1.000 kilometara od Vuhana ka Donguanu, ostali bez još jednog treninga usled čestih selidbi iz grada u grad, potom saznali da je njihov drug ostao bez majke, ali i čuli za Vasinu odluku koja nikoga nije ostavila ravnodušnim...

...naročito ne selektora.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt


"Sale Nacionale" u novom četvrtfinalnom čistilištu, koje surovo deli favorite na uspešne i neuspešne, neće imati prava da uđe u igru, ali će imati obavezu da harizmom, znanjem i samopouzdanjem staloženo vodi igru i, posle Madrida, Lila, Rija i Istanbula, povede ovu vanserijsku generaciju i do Pekinga.

A, tamo, hteli to da priznaju ili ne, nikome neće biti drago što vidi Srbiju na drugoj strani terena, pa ni zlatni, ni bronzani sa prethodnog #Mondobasketa u Španiji.

Pred meč sa Argentincima sreli smo Duška Tošića, koji je vozio 72 kilometara od Guangdžoua kako bi bodrio "orlove". Pitali smo ga za prognozu, evo šta nam je odgovorio.


Kakav je Donguan, treći grad u kom Srbija igra utakmicu na šampionatu? Mokar i svetao! Pročitajte reportažu našeg reportera iz Kine, Mladena Šolaka.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt



On će uživo iz dvorane pratiti današnji duel Srbije i Arbgentine, koji će biti prenošen "live" i na našem portalu, a odmah po završetku susreta očekuju vas izveštaj, statistike, fotke, video, izjave, komentari...

Među Mondovim gostima-kolumnistima oprobao se i jedan bivši reprezentativac, koji smatra da poraz od Španije nije dobra, nego PREDOBRA stvar za Đorđevića i ekipu.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
Šesta lična Mondo podcast, gost Igor Tadić
Izvor: YouTube


...i Boki Perić.

#Mondobasket - Bojan Perić
Izvor: MONDO
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt