Košarka

ŠESTA LIČNA: Bez milosti za Portoriko, a sada Španci...

Izvor mondo.rs

Pogledajte Milošev razgovor sa kolegom Ivanom Ognjanovićem, komentatorom TV Arenasport.

Selidba iz Fošana u Vuhan nije poremetila reprezentaciju Srbije. "Orlovi" su svoju dobru formu sa juga preneli i na sever, a u prvom meču posle ukrštanja to je na svojoj koži iskusio Portoriko. Srbija je slavila sa ubedljivih 90-47, i tako još jednom istakla kandidaturu za najviša odličja.

Sve je u našoj igri funkcionisalo dobro - Boban Marjanović iskoristio je šansu u potpunosti i osvojio priznanje za igrača utakmice, a zapažene uloge imali su manje-više svi pojedinci. Srbija je nakon pobede Španije nad Italijom i zvanično ušla u četvrtfinale, ali sigurno je da dalje želi da prođe kao prva, tako da taj poslednji meč sa velikim rivalom sa iberijskog poluostrva sigurno neće biti naivan.

/Prijavite se za nedeljni MONDO Sport Newsletter/

Dopiši #mondobasket kada komentarišeš utakmice Svetskog prvenstva na društvenim mrežama, zanima nas!

Ivan Ognjanović zajedno sa Milošem analizira igru Srbije, ali i drugih reprezentacija koje učestvuju na turniru. Poseban akcenat biće stavljen na meč Poljska-Rusija, koji će moguće i odrediti protivnika naše selekcije u četvrtfinalu, a osvrnućemo se i na zbivanja u "donjem domu" gde nekoliko reprezentacija ljutu bitku bije za olimpijski plasman.

Pogledajte...

Šesta lična Ivan Ognjanović
Izvor: YouTube