Košarka

HIT VIDEO: Upoznali smo Kineskinju koja VOLI Srbiju, Partizan i "Blekija"

Autor Mladen Šolak

Šarmantna devojka iz Kine došla je na meč košarkaša Srbije protiv Španije u dresu fudbalske reprezentacije... Pogledajte šta sve zna o našem sportu, a i momka je naučila da voli "orlove"!

Izvor: MONDO/Mladen Šolak

Srbija zaista ima lepu podršku u Kini!

Nisu tu samo srpski navijači, nego veliki broj Kineza redovno prati "orlove", navija za njih, bodri... Čak iako su hiljadama kilometara daleko od naše zemlje.

Naš reporter sa Mundobasketa 2019 upoznao je do sada veliki broj "lokalaca" koji su košarkaše pratili u Fošanu i Vuhanu, planiraju da to urade i u nastavku takmičenja, ali niko nas nije kupio kao jedna šarmantna devojka ispred hale pred utakmicu sa Španijom.

Kineskinja je na meč pošla u dresu fudbalske reprezentacije Srbije, sa Svetskog prvenstva 2014. godine, a otkrila je da za "orlove" navija u svim sportovima.

Voli našu reprezentaciju, na to je "naterala" i svog momka koji je krenuo u njenom društvu na utakmicu, a zanimljivo je i da je u rancu ponela šal Partizana - kluba za koji navija punih 8 godina, ispričala nam je ona.

Otkrila je i da joj je Nikola Milenković omiljeni igrač... Pogledajte zašto!

"Navijam za Srbiju već deset godina. Moj momak je tu i naučila sam i njega da navija za vas... Nosim dres Srbije sa Svetskog prvenstva iz Južne Afrike i zaista sam veliki fan fudbala, kao i Partizana. Tu mu je i šal koji ću vam pokazati! Za Partizan navijam već 8 godina i teško mi je da kažem ko mi je omiljeni fudbaler jer navijam za sve koji su iz Partizana, i koji odu u druge klubove, ali ako moram da kažem... To je sada možda Nikola Milenković jer je buduća zvezda fudbala i postaje lider nacionalnog tima. A tek mu je samo 20 godina i to je stvarno neverovatno, sjajan igrač!".


Pogledajte i ove navijače iz Kine!