Košarka

Ne pomaže ni Shazam: Zna li neko ŠTA je Alen pevao Voriorsima na treningu?

Izvor mondo.rs

Golden Stejt je podigao inicijaciju na viši nivo, pa je 19-godišnji Beograđanin morao da dohvati mikrofon, stane na centar dvorane i zapeva punim glasom... Šta? Nemaamo pojma!

Izvor: Twiiter/@CadizB0 screenshot

Inicijacija u vidu pevanja pred punom svlačionicom, za večerom ili na prozivci pred start nove sezone poznata je tekovima profesionalnog sporta.

Međutim, Golden Stejt Voriorsi podigli su je na viši nivo.

Alen Smajlagić, 19-godišnji Beograđanin koji je prošle sezone tiho napustio matični KK Beko i zaigrao za Santa Kruz Voriorse u razvojnoj NBA ligi (pogledajte kako je prikucao protiv Kingsa), iskoristio je ukazanu šansu i zaradio mesto među "pravim" Voriorsima za sezonu 2019/20.

Ali, prvo je morao da otpeva nešto...


Smajlagić igra "četvorku", visok je 206, izabran je kao 39. pik

Na oduševljenje prisutnih na prvom otvorenom treningu "ratnika" u novoj dvorani "Čejs centru", u kojoj su Stef Kari i ostali pre neko veče doživeli lagan poraz od Los Anđeles Lejkersa u (ne)prijateljskom meču na startu sezone, Smajlagić se dohvatio mikrofona na centru i - ne zamerite ako grešimo - srčano i punim glasom otpevao neki od ovdašnjih hitova.

Koji?

Nas nekoliko u redakciji preslušavalo je snimak iznova i iznova i nismo uspeli. Nije pomogao ni Shazam.

Ako neko uspe, neka javi!

P. S. Voriorsima se očigledno dopalo...

P. P. S. Sudeći prema vašim odgovorima, ali i muzičkom znanju kolege Milutina koji se naknadno javio, po svemu sudeći radi se o interplanetarnom hitu Gazda Paje - Čke beogradske.

Tagovi