Košarka

ŠESTA LIČNA: NBA se vraća, deo prvi!

Izvor mondo.rs

Počinje nova NBA sezona, konačno. Komentatori Arene sport Edin Avdić i Ivan Ognjanović bili su kod Miloša Jovanovića i jedan podcast bio bi malo za priču o svemu što nas čeka. Zato je ovo samo prvi deo!

Izvor: Mondo

Nakon vrelog leta u kojem je puno asova promenilo sredinu, iščekao se konačno i taj kraj oktobra. NBA, najbolje košarkaško takmičenje na svetu, vraća se u naše domove - a ima li idealnijeg načina da ovosezonsko izdanje približite sebi nego uz novi podkast iz "Šesta lična" kuhinje?

Ovaj put, u studio su uskočili "dežurni krivci" Edin Avdić i Ivan Ognjanović, komentatori televizije "Arena Sport", koja će narednih šest godina imati regionalna prava na američku profesionalnu košarku. Cilj je bio jasan - rasvetliti širem gledalištu ko kako stoji, ko se pojačao, ko je oslabljen, jesul' dunje procvale i sve što ide uz to.

Kako smo nakon snimanja, par litara vode i ko zna koliko kafe shvatili da smo u studiju sedeli gotovo tri sata, jasno je bilo da ne može sve da se emituje u jednom danu. Shodno tome, rešili smo da postupimo geografski i izdelimo podkast u dva dela, pa ćete tako danas imati priliku da čujete šta Edin i Ivan misle o timovima sa Istoka.

O tome šta se zbiva na Zapadu, imaćete priliku da se informišete u utorak 22. oktobra - svega par sati pred prvi NBA prenos na Areni!

Dotle, ostaje vam da čujete prognoze hoće li Embid ili Janis na tron, ima li nade za Šarlot, kako se živi u Bostonu posle Kajrija, a bogami i u Bruklinu, i ostale zgodne stvari.

Ne propustite ni ovu epizodu "Šeste lične"!

Podkast možete pratiti na našem Youtube kanalu i Soundcloud platformi.