Košarka

VANREDNA konferencija u KK Crvena zvezda: Čović izlazi pred medije!

Izvor mondo.rs

Tomić je najavio "donošenje odluka", a više ćemo u utorak čuti od prvog čoveka kluba.

Izvor: MN Press

Početak sezone kakav nisu ni mogli da zamisle u Crvenoj zvezdi mts!

Aktuelni šampion Srbije i "Jadrana" loše je počeo takmičarsku 2019/20 i u prvih sedam mečeva upisao čak pet poraza, što nije moglo da se nasluti posle angažovanja nekoliko "jakih" imena, kao ni vrlo dobrog pripremnog perioda za crveno-bele.

"Alarm" su upalili porazi u ABA ligi, gde prvak ima skor 1-2, pošto je posle Budućnosti u "Pioniru" ekipa Milana Tomića izgubila i na gostovanju protiv Krke.

"Postoji dosta problema i moraju da se donesu neke odluke i da vidimo šta ćemo da uradimo...", rekao je vidno nezadovoljni Milan Tomić posle poraza u Novom Mestu gde njegova ekipa nije imala rešenje za "napadački arsenal" Slovenaca.

Dva dana kasnije oglasiće se i prvi čovek kluba!

To je ovog ponedeljka najavljeno sa Malog Kalemegdana pošto je medijima prosleđen poziv za vanrednu konferenciju za medije predsednika Nebojše Čovića.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt


Prvi čovek Crvene zvezde obratiće se medijima u utorak (14 časova) u prostorijama kluba gde će verovatno govoriti o aktuelnoj krizi i pronalaženju rešenja, odnosno "odlukama" koje je i sam trener Milan Tomić spominjao posle Krke.

Interesantno, ovo će biti prvo obraćanje Čovića medijima ove sezone.