Košarka

Posle samo 27 dana: Tomić više NIJE TRENER Zvezde!

Izvor mondo.rs

Dosadašnji trener KK Crvena zvezda Milan Tomić podneo je ostavku na poziciju šefa stručnog štaba srpskog i regionalnog prvaka.

Izvor: MN Press

Prošle sezone osvojena tutula u Srbiji i ABA ligi, obezbeđeno mesto u Evroligi, a ove, posle manje od meseca dana od početka sezone, precizno 27 DANA - OSTAVKA!

Milan Tomić više nije više trener KK Crvena zvezda.


Isprva nezvaničnu informaciju, potvrdio je nešto posle 14 časova predsednik crveno-belih Nebojša Čović, koji se obratio medijima na Malom Kalemegdanu.

Tom prilikom rečeno je da će Tomića na utakmici protiv Barselone u četvrtak zameniti njegov pomoćnik Andrija Gavrilović.

Zvezda je tokom vikenda poražena u ABA ligi, na gostovanju Krki u Novom Mestu. Posle te utakmice Tomić je najavio promene, ali moglo je samo da se nagađa da li misli na svoj odlazak iz  kluba.

Inače, neuspeh u Sloveniji bio je treći uzastopni, jer su crveno-beli pre toga izgubili od Budućnosti, takođe u regionalnom takmičenju, pa od Makabija u Evroligi posle produžetka.


Milan Tomić je prošle sezone sa Crvenom zvezdom obezbedio povratak u Evroligu, pobedom u finalu plej-ofa ABA lige protiv Budućnosti iz Podgorice. U finalu Superlige Srbije bio je bolji od Partizana.

Zvezda u četvrtak od 21.00 dočekuje Barselonu u 4. kolu Evrolige.