Košarka

Zvezdaš godine Mirotić na IVICI SUZA: Ovo mi je najdraži trofej! (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

"Zahvalan sam im do kraja života!", rekao je Nikola Mirotić.

Izvor: MONDO/Mladen Šolak

"Nikola Mirotić, Nikola Mirotić..."

Skandirali su navijači Crvene zvezde zvezdi Barselone u porazu svog tima (65:73), dok mu je klub uoči početka meča darovao prigodne poklone u znak zahvalnosti za sav humanitarni rad, pošto je poznato da Nikola Mirotić često pomaže srpskim porodicama u nevolji.

Na kraju je od navijača dobio i priznanje za "Zvezdaša godine".

To ga je posebno pogodilo, tako da dok je razgovarao sa novinarima posle utakmice bio na ivici suza, ali je smogao snage da kaže nekoliko reči zahvalnosti.

"Ponosan sam! Posebne emocije stvarno, verujte mi, ovo je za mene bio san. Nisam ni zamišljao ni u najlepšim snovima da je moguće da se desi. Zaista sam zahvalan navijačima Zvezde, našim ljudima, Srbiji, dokazali su još jednom da znamo da oprostimo... Znate situaciju šta se desilo. Da ne ponavljam. Hvala im još jednom!", kazao je Nikola Mirotić, misleći na neprijatnost sa Eurobasketa 2015, kada je u gnevu strgao srpsku zastavu pred sobom, nesvestan da je to bila trobojka.

Izvor: MONDO/Mladen Šolak


"Ovo će samo da ojača moju veru i želju da pomažem našem narodu. Hvala im do neba. Ovo je najveći moj trofej u karijeri, vidite, Zvezdaš godine...".

"Zahvalan sam im do kraja života!", rekao je emotivni Mirotić.

Pogledajte i snimak ispred svlačionica...


Pogledajte i trenutak kada je u "Pioniru" dobrio ikonu od Crvene zvezde.