Košarka

Amerikanac ipak NEĆE igrati za Partizan: Pao je na lekarskim testovima!

Izvor mondo.rs

Iskusni krilni košarkaš neće nastupiti za crno-bele.

Izvor: MN Press

U ponedeljak je prvi put trenirao sa igračima Partizana, u utorak je sedeo kraj terena Štark arene i gledao ih protiv Venecije, a u sredu je napustio klub!?

Specijalizovani portal "Sportando" objavio je u utorak da je Belov ugovor sa Partizanom poništen, jer bivši igrač Darušafake, Cedevite i Budućnosti nije prošao lekarske preglede.

Nedugo potom, oglasio se i klub.

"Američki bek, Dzejms Bel neće pojačati redove crno-belih! Nekadašnji košarkaš Darušafake, Cedevite i Budućnosti, nije prošao sve potrebne lekarske preglede medicinskog konzilijuma KK Partizan NIS, koji se opredelio da sa njim, u ovom trenutku, ne potpisuje ugovor, pošto je igrač na spoljnoj poziciji crno-belima potreban odmah. KK Partizan NIS želi Belu uspešan i brz oporavak uz nadu da će u uskoro ponovo moći da igra košarku na profesionalnom nivou".

Dakle, ekipa Andree Trinkijerija nastaviće sezonu u sastavu koji je i započeo. Bel je slobodan igrač od kraja prošle sezone, kada je napustio Budućnost, a ova informacija sigurno će mu otežati potragu za novim klubom.

Ispostavilo se da je opremu Partizana zadužio samo privremeno i to samo za trening.

Bel je rođen 1992. godine u Nju Džersiju, završio je prestižni koledž Vilanova (2010-2014), a profesionalnu karijeru počeo je u Italiji, gde je igrao za Kremonu. Potom je bio član Nansija, Hapoel Holona i Darušafake, gde je ostavio najdublji trag.