Košarka

Miško se smeje: Mega kažnjena zbog pogrdnog skandiranja "grobara"

Izvor mondo.rs

Navijači Partizana tokom utakmice sa Megom pevali pogrdnu pesmu, ABA reagovala posle primedbe "jednog od vodećih klubova".

Izvor: MN Press

Košarkaški menadžer i "vođa navijača" Mega Bemaksa Miodrag "Miško" Ražnatović obavestio je danas javnost da je klub kažnjen zbog uvredljivog skandiranja sa tribina tokom prethodne utakmice na kojoj je bila domaćin.

On je obavestio javnost da se kazna odnosi na skandiranje gostujućih navijača "silov'o si Zvezdu, Miloje", što su navijači crno-belih skandirali treneru Mege Dejanu Milojeviću, bivšem igraču Partizana, tokom utakmice Mege i crno-belih.

Ražnatović je istakao da je kazna usledila posle "primedbe jednog od vodećih klubova lige", ali nije napisao kog. On je istakao da kazna nije velika, ali da je "izazvala salve smeha". U zasebnom tvitu je dodao da je kazna smešna isto koliko i kazna Cedevita Olimpiji, kada su navijači Partiana vređali Cirbesa i Simonovića.

Niko ni u Megi ni u upravi ABA lige nije želeo da govori koji klub je uložio primedbu, ali se iz svega navedenog to može zaključiti.

Činjenica je da su razna uvredljiva skandiranja uobičajena na ovim košarkaškim prostorima, pogotovo u odnosima "večitih" klubova, ali je i činjenica da ABA to pokušava da iskoreni. Za sada izgleda da su kazne jedini način.