Košarka

Jokićev trener više ne bira reči: "Za**le me šta pričaju o Nikoli!

Izvor mondo.rs

Majk Meloun bez ustezanja odgovorio šta misli o komentarima na račun igre svog najboljeg igrača.

Nikola Jokić nije u prethodnim mečevima asistirao kao što ume. U pobedi protiv Indijane odigrao je prvi meč za Denver bez asistencije posle čak dve godine, a onda ih je u porazu protiv Vašingtona sabrao četiri, uz 14 poena i 10 skokova.

Takav učinak srpskog Ol-star centra dao je povod američkim novinarima da pitaju njegovog trenera Majka Melouna šta misli o Jokićevim dodavanjima u poslednje vreme.

Američki stručnjak nije se previše ustezao dok je odgovarao...

"Uopšte ne razmišljam o tome. Pobedili smo Indijanu, on je imao 'nula' asistencija, oni su preuzimali u odbrani od pikenrola, a on je to kažnjavao i tačno to je i trebalo da radi", počeo je Meloun.

"Smešno je sve to... Da je dodavao loptu, onda bi ljudi govorili da nije dovoljno agresivan. Taj momak je zaista u situaciji da ne valja šta god da učini. Bilo šta da Nikola uradi, niko nije srećan. Zato me zabole šta bilo ko kaže. Kada odem u krevet, brinem o drugim stvarima, a ne brinem o Nikoli Jokiću i njegovim asistencijama. Ne brinem o njegovoj organizaciji igre, ni o tome što je nesebičan", dodao je on.

Svako ko je pratio Jokićev vrtoglavi uspon u NBA ligi mogao je da se uveri koliko mu Meloun veruje. To je potvrdio i na kraju ovog govora.

"On će uvek uraditi pravu stvari i ima moje bezgranično poverenje".