Košarka

Legendarni Vlasta Velisavljević dobio od Zvezde sezonsku ulaznicu

Izvor mondo.rs

Crvena zvezda nije zaboravila svog navijača

Izvor: MN Press

Košarkaški klub Crvena zvezda uručila je danas velikanu srpskog i jugoslovenskog glumišta Vlastimiru "Vlasti" Velisavljeviću (93) sezonsku ulaznicu.

Velisavljević je inače veliki ljubitelj košarke, a prošle godine je uručio trofej šampiona Srbije pobedniku plej-ofa.

"Skoro svako od nas ima nekog svog sa kojim deli najlepše uspomene, a takve uspomene nastaju i u 'Štark areni' i dvorani 'Aleksandar Nikolić' kada se nižu pobede i kada se zajedno radujemo. Danima posle velikih pobeda sa svojim bratom, sestrom, prijateljem ili kumom prepričavamo bravure crveno-belih heroja, a to je tako jer na svakoj utakmici baš sa njima delimo radost i tugu. Ipak, ono što je za sve nas karakteristično, kada pogledamo oko terena jesu dobro poznata lica koja godinama imaju svoje mesto u dvorani. Jedan od njih je Vlastimir Vlasta Velisavljević, velikan srpskog glumišta, koji iz godine u godinu, iz decenije u deceniju, zdušno bodri Crvenu zvezdu kao prvog dana", navela je Zvezda.

"Želja kluba je bila da se zahvali legendarnom Vlasti za njegovu odanost crveno-belim bojama. S toga, Vlasti je menadžment kluba priredio lepo iznaneđenje. Legendi našeg glumišta njegovu ličnu sezonsku kartu uručio je direktor kompanije Europcar Vladimir Ilić", navela je zvezda.

Pogledajte kako je to izgledalo: