Košarka

KK Partizan postao vlasnik TV Partizan i poručio: Dom za celu porodicu!

Autor mondo.

Klub je istakao da TV Partizan neće biti televizija isključivo košarkaške sekcije

Izvor: MONDO/Strahinja Stojanović

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da je od kompanije Videonet otkupio vlasnički udeo i postao vlasnik TV Partizan.

Partizanovo saopštenje nazvano je "TV Partizan je dom za celu crno-belu porodicu". Na ovom kanalu do sada su se emitovale skoro isključivo teme vezane za fudbalski klub. Košarkaška sekcija nedavno je pokrenula i svoju televiziju, ali samo na internetu.

Možda će vas zanimati

"Nakon što je sporazum o saradnji koji je kompanija Videonet imala za produkciju TV programa sa FK Partizan istekao, dosadašnji vlasnik je fudbalskom klubu Partizan ponudio produžetak saradnje i upitao za pomoć u pronalaženju rešenja za finansiranje kablovske i IP televizije Partizan, kako bi ona mogla da neometano funkcioniše", navodi se u saopštenju.

"Nakon što Videonet duži vremenski period nije dobio odgovor od FK Partizan na datu temu, kompanija se okrenula drugom rešenju i ponudila saradnju KK Partizan. Kako je košarkaški klub nedavno pokrenuo sopstvenu 'BC Partizan TV' i sa verom da je menadžment kluba sposoban da obezbedi dodatne finansije za normalno funkcionisanje televizije, ponuda je prihvaćena i KK Partizan NIS je postao vlasnik TV Partizan", saopšteio je košarkaški klub.

Partizan je saopštio da će nastaviti tehničku saradnju sa Videonetom i naglasio da ne želi da TV Partizan bude isključivo kanal košarkaškog kluba.

"U planu je da TV Partizan bude mesto na kojem će se emitovati sadržaji vezani za sve klubove koji čine JSD Partizan. U ovakvom formatu, TV Partizan će značajno doprineti promociji svih klubova koji čine crno-belu porodicu", piše u saopštenju.