Košarka

Jokić ne može sam, Sabonis i Mekdermot "ubili" Denver

Izvor mondo.rs

Odlična partija srpskog reprezentativca nije bila dovoljna za pobedu

Nikola Jokić odigrao je odlično, Denver je na svom terenu vodio skoro sve vreme utakmice, ali je na kraju izgubio od Indijane 115:107 i tako propustio priliku da se zadrži na drugom mestu Zapadne konferencije.

Nagetsi su vodili sokro sve vreme, ali su ispustili meč u poslednjoj četvrtini, koju su izgubili 41:26. Nikola Jokić završio je utakmicu sa 30 poena, 10 skokova, četiri asistencije i tri ukradene lopte.

Indijanu je predvodio Domantas Sabonis sa 22 poena, 15 skokova i 10 asistencija, što mu je prvi tripl-dabl u karijeri. Dag Mekdermot je bio sjajan i postigao je 18 poena od svoja 24 u poslednjoj četvrtini.

"Mekdermot nas je ubio. Sabonis nas je ubio. U poslednjoj četvrtini su imali šest ofanzivnih skokva. Kad bi promašili ono malo šuteva, samo bi nas izgurali, bili su fizički mnogo jači. Razočaran sam", rekao je trener Denvera Majkl Meloun.

Indijana je u odličnoj formi, ovo joj je bila peta uzastopna pobeda i sada se popela na deobu od trećeg do šestog mesta Istoka.

Ovo je bila jedina utakmica koja se igrala u noći između nedelje i ponedeljka. Ljubitelje NBA večeras čeka pravi spektakl, pošto počev od 20 sati igra se čak 13 utakmica.

Denver Indijana najzanimljiviji trenuci
Izvor: YouTube/ MLG Highlights