Košarka

Povucite ''24'', SVI!

Izvor mondo.rs

Mladi košarkaš Majamija došao je na ideju koja bi mogla da zaživi.

Po informacijama koje su stigle iz SAD, Kobi Brajant je poginuo kada se njegov helikopter srušio u Kaliforniji. sa njim je bilo još nekoliko putnika, čiji identitet za sada nije poznat.

Nekadašnji košarkaš Los Anđeles Lejkersa je bio u privatnom helikopteru koji se srušio u ranim jutarnjim časovima (po američkom vremenu). Čovek koji je generacijama bio inspiracija nas je napustio.


Između ostalih, na sjajnim partijama Kobija Brajanta je odrastao i Tajler Hiro, košarkaš koji beležui odlične nastupe u dresu Majamija ove sezone. On je jedno od najvećih iznenađenja u ligi, a sada ima i konstruktivan predlog.


Mladi košarkaš ekipe sa Floride smatra da bi bio dobar ptez da svaki od timova u najjačem košarkaškom takmičenju na svetu povuče broj 24! U čast Kobija Brajanta, u tom slučaju se taj broj više ne bi nosio u NBA ligi.

Ovakva ideja došla je samo nekoliko desetina minuta nakon tragedije, pa je teško proceniti da li može da ima pozitivan odziv. U narednim danima će biti više informacija i o samoj pogibiji košarkaša, ali i o koracima koje će liga povući kako bi mu odala čast za sve što je radio na terenu i van njega.

Tagovi