Košarka

Poginuli su zajedno: Ovako je Kobi pričao o svojoj naslednici

Izvor mondo.rs

Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji, Brajant je pričao o svom odnosu sa ćerkom.

Legendarni američki košarkaš Kobi Brajant i njegova najstarija ćerka Điđi (13) poginuli su u padu helikopteru. Nesreća se dogodila juče, u kasnim večernjim časovima po našem vremenu.

Bivši košarkaš Lejkersa je iza sebe ostavio veliko košarkaško nasleđe. Jedan od najboljih igrača u istoriji košarke se penzionisao kao petostruki osvajač NBA prstena, vlasnik nekoliko zlatnih odličja sa reprezentacijom i višestruki osvajač MVP priznanja.

Možda će vas zanimati

Brajant nije imao sina, pa je gostujući u jednoj televizijskoj emisiji ispričao anegdotu o tome. Gledajući sa ove tačke, scena je neverovatno dirljiva.

''Najbolja stvar koja mi se desi je kada odemo negde zajedno i navijači počnu da mi prilaze. Điđi uvek bude pored mene u tim trenucima.'', rekao je ''Mamba''.


''Fanovi uvek msile da treba da imam sina. Oni mi prilaze i kaže ''Treba da imaš dečaka, nekog ko će da bude tvoj naslednik''. Điđi im uvek odgovori kako ona može bude moj naslednik'', završio je Kobi.

Kobi Brajant se nasmejao nakon ispričane anegdote, a ona je izazvala smeh i u studiju ABC studija, gde je gostovao. Điđi je trenirala košarku, a na internetu su se pojavili i mnogi snimci njihovih zajedničkih treninga.

Tagovi