Košarka

Srceparajuće pismo Kobijeve žene: Mozak odbija da poveruje

Izvor mondo.rs

"Bože, kako bih volela da su ovde i da se ova noćna mora završi", napisala je tužna Vanesa.

Prošlo je tačno 16 dana od katastrofalne vesti koja je rastužila čitavu planetu.

Kobi Brajant, njegova kćerka, kao i još sedam putnika, poginulo je u padu helikoptera nadomak Los Anđelesa dok su išli na košarkašku utakmicu na kojoj je legendarni košarkaš trebalo da vodi ekipu, a njegova Điđi da igra.


Užasna tragedija skrhala je Vanesu Brajant koja je u istom danu ostala bez supruga i kćerke i koja se do sada se oglašavala samo na Instagramu.

Ovoga puta podelila je video snimak Điđi kako igra košarku uz srceparajuće pismo.

"Teško mi je da ono što osećam pretočim u reči. Mozak mi odbija da poveruje da Kobija i Điđi više nema. Ne mogu da obradim tu informaciju. Kao da pokušavam da shvatim da Kobija više nema, ali moje telo odbija da poveruje da se Điđi više neće vratiti. Oseća se pogrešno. Zašto bi trebalo da se probudim sledećeg jutra kada moja mala devojčica nije imala tu priliku? Toliko sam ljuta... Toliko je imala pred sobom da proživi. Onda shvatim da moram da budem jaka za moje tri ćerke. Ljuta sam što nisam sa Kobijem i Điđi, ali sam zahvalna što su tu Natalija, Bjanka i Kapri", napisala je Vanesa i dodala:

"Znam da je normalno ovo što osećam, to je deo procesa tugovanja... Htela sam samo da podelim ako je još neko doživeo ovakav gubitak. Bože, kako bih volela da su ovde i da se ova noćna mora završi. Molim se za sve žrve ove užasne tragedije, molim vas nastavite i vi!".



Tagovi