Košarka

Zvezda zove! Dođite u nedelju na derbi i sa evroligaškim ulaznicama

Izvor mondo.rs

Crvenoj zvezdi je neophodna podrška u jednom od ključnih mečeva

Izvor: MN Press

Košarkaški klub Crvena zvezda omogućio je ulazak na jako važnu utakmicu protiv Cedevita Olimpije i vlasnicima paketa ulaznica za Evroligu.

Jedan od ključnih mečeva u borbi za plej-of igra se u nedelju uveče. Zvezda je prvobitno kažnjena zatvaranjem tribine, ali je ABA liga delimično usvojila žalbu i otvorila tu tribinu za decu do 16 godina i žene.

Zbog toga ulaznica neće biti u slobodnoj prodaji, ali je šampion Srbije i Jadrana odlučio da olakša ulazak zainteresovanima, pre svega iz škola košarke.

"Takođe, klub će i ovoga puta u želji da naš prvi tim ima ambijent i atnosferu koji će im pomoći u nastojanjima da dođu do bodova, ali i nagradi vlasnike Evroliga paketa u Štark Sreni, omogućiti vlasnicima tih karata, da u nedelju budu uz crveno-bele u derbiju 20.kola!", navodi se u saopštenju Zvezde.

Raspored sedenja je sledeći:

Evroligaški paket 400 Sever – Tribina B hale "Aleksandar Nikolić"
Evroligaški paket 400 Jug – Tribina A hale "Aleksandar Nikolić"
Evroligaški paket 200 loža Sever – Parter 4 hale "Aleksandar Nikolić"

Svi vlasnici sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts ulaziće na svoja mesta koja su obezbedili kupovinom svoje sezonske karte, bez ikakvih izmena, uključujući i tribinu D i parter 4.

Uz podsećanje da će zbog epiteta "utakmice visokog rizika" kontrole na ulazima hale biti detaljne, KK Crvena zvezda apeluje na sve da dođu što pre do karte zbog ograničenog kontigenta ulaznica koje su puštene u prodaju (ulaz omogućen i Evroliga paketima) i u velikom broju u hali pruže glasnu podršku u ovoj utakmici.

Ulaznice za ostale tribine su u prodaji od srede i prodaju se po cenama od 300 dinara za tribine do 10.000 dinara za prvi red počasnog mesta.