Košarka

Mora malo i o košarci da se misli: Trinkijeri pred "klasiko" ABA lige

Izvor mondo.rs Izvor Tanjug

"Utakmica između Cibone i Partizana uvek sa sobom nosi određenu težinu. Iza oba kluba je duga tradicija i rivalstvo koje traje decenijama. Zbog toga imamo obavezu da utakmicu odigramo najbolje što možemo", rekao je Trinkijeri.

Izvor: MN Press

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da njegov tim ima obavezu da odigra najbolje što može u susretu poslednjeg kola ABA lige protiv Cibone u Zagrebu.

Utakmica u dvorani KC "Dražen Petrović" na programu je u petak od 18 sati, a zbog mera zaštite od širenja koronavirusa meč će biti odigran bez prisustva publike.


"Bez obzira na specifične okolnosti, utakmica između Cibone i Partizana uvek sa sobom nosi određenu težinu. Iza oba kluba je duga tradicija i rivalstvo koje traje decenijama. Zbog toga imamo obavezu da utakmicu odigramo najbolje što možemo", rekao je Trinkijeri.

Bek crno-belih Ognjen Jaramaz smatra da je sutrašnji duel prilika da crno-beli na pravi način završe regularni deo sezone u regionalnom takmičenju.

"Iako je u pitanju utakmica bez takmičarskog značaja, mi idemo u Zagreb sa željom da odigramo dobar meč i da na najbolji mogući način okončamo ovaj ligaški deo prvenstva. Cibona je naš veliki rival još iz vremena kada niko od aktivnih igrača nije bio ni rođen i to je nešto što obavezuje i nas i njih", istakao je Jaramaz.