Košarka

"... Grobar bio je i Partizan jedino je voleo": ZBOGOM LEGENDO

Izvor mondo.rs

Dirljive oproštajne poruke za Mišu "Tumbasa".

Izvor: MN Press - arhiva

Vest da je u 66. godini preminuo legendarni navijač "parnog valjka", Miroslav Gajić, potresla je pristalice, igrače, članove uprava, bivše sportiste, trenere Partizana... Sve kojima je crno-bela boja u srcu.

Za Mišom žale i oni koji nisu bili navijača Partizana. 


Društvene mreže preplavljene su oproštajnim porukama navijača i javnih ličnosti. Miši je Partizan bio sve. Živeo je za "parni valjak". Njegovo srce nije izdržalo kada ga je pandemija korona vorisa odvojila od stadiona u Humskoj, bazena na "Banjici" i svih mesta gde su se sportisti Partizana borili, a Miša bio redovan posetilac.

Dirljive poruke uputili su Žofri Lovernj, Leo Vesterman, Davis Bertans,  Aleksandar Brković, Novak Đoković, frakcije Grobara, Aleksandar Šapić...

Objavu Lovernja komentarisao je najbolji teniser sveta. Vrlo brzo javili su se i ostali Partizanovi Francuzi.

Leo Vesterman je okačio fotografiju sa Mišom i napisao: "Počivaj u miru, drugar moj".



Fudbaler Partizana Lazar Marković je na svom Twitter nalogu napisao: "Neka ti je večna slava, Legendo".


Na TV "BC Partizan" imali smo priliku da čujemo oproštajne poruke od Duška Vuješevića, Željka Obradovića i Andree Trinkijeria.

Miša Tumbas intervju za BC TV Partizan
Izvor: YouTube/BC Partizan TV

I Olga Danilović se oprostila od Miše sledećim rečima...


“Otišao je ‘čovek sa lepim, plavim očima’ i dodao bih dušom od pamuka, iskrenom, dečijom. Nije pripadao nijednoj frakciji, što upravljačkoj, što navijačkoj. Pripadao je jedino i samo Partizanu. Počivaj u miru dobri naš. Tvoj ‘Krdžović’. Nije bilo važno da li je fudbal, rukomet ili kuglanje… Važan je bio jedino i samo Partizan. Zaslužio si hiljade ljudi na svom ispraćaju. Odlazili su veliki, ali ti si ipak najveći, najiskreniji, najčestitiji! ‘Sa one strane, bodriću te Partizane’… Doviđenja Mišo”, napisao je rukometni trener Aleksandar Brković.