Košarka

Lebronov odgovor na dokumentarac o Džordanu: Space Jam 2!

Autor Milutin Vujičić

Hoće li ovo nekoga uspeti da uveri da je "King" najbolji košarkaš svih vremena? Procenite sami...

Dokumentarna serija "The Last Dance", koja se bavi poslednjom sezonom Majkla Džordana u Bulsima, poslužila je starijim košarkaškim navijačima da se prisete koliko je "MJ" bio sjajan, a mlađima da shvate zbog čega slušaju da je "najbolji svih vremena".

Pokrenule su se mnogobrojne diskusije zašto i koliko je bolji od svih ostalih koji su igrali košarku, a kao i obično kruže glasine zbog čega se baš sada pojavila ova dokumentarna serija...

Nezvanično, Džordan je prihvatio ponudu "ESPN" baš na dan kada je Lebron Džejms sa Klivlendom osvojio svoj treći šampionski prsten, pa su se zbog toga javile "teorije zavere" da je to uradio kako bi "odbranio" svoj status najboljeg ikada.

Da li mu je za to bio potreban film, procenite sami, ali i da jeste - Lebron Džejms će naredne godine imati odgovor na to, takođe na platnu.

Sjajni košarkaš L.A. Lejkersa otkrio je logo filma "Space Jam 2: A New Legacy" koji je jasno nastavak legendarnog filma iz 1996. godine, u kome je glavnu ulogu imao Majkl Džordan, a mnogi navijači već su kritikovali odluku da "King" bude nova zvezda filma.

Predviđeno je da poluanimirani film u bioskope stigne tokom 2021. godine, pa ćemo videti da li će Lebron Džejms ovim potezom uspeti da pridobije deo navijača na svoju stranu...

Naravno, ako je to ideja ovog filma?