Košarka

Ataman "začikava" Žoca: Možda će Obradović s novim imidžom u NBA!

Autor Milutin Vujičić

Trener Efesa o bradi koju je "promovisao" Obradović.

Izvor: MN Press

Za vreme pandemije korona virusa, dok je košarka stala u čitavom svetu, najviše se možda pričalo o ugovoru Željka Obradovića i Fenerbahčea.

U javnosti su se pojavljivale različite informacije, od toga da odlazi u Barselonu, do toga da je potpisao novi ugovor, ali u međuvremenu ništa zvanično nije promenjeno u njihovom odnosu koji je ugovorom oročen do kraja leta.

Obradović je trenutno u Beogradu, gde čeka odluku Evrolige o mogućem nastavku takmičenja koja će biti obelodanjena najkasnije 24. maja, a u međuvremenu je promenio imidž.

"Žoc" je pustio bradu, pa se navijači čak šale da podseća na legendarnog Grega Popovića, trenera San Antonija, što je prokomentarisao i njegov veliki rival iz Turske, trener Efesa Ergin Ataman, koji ne planira tako "radikalnu" promenu.

"Popović ima sličan imidž, sad liče... Vidite, mogao bi u NBA sa tim imidžom", kazao je Ataman, a ovo nije prvi put da se Obradović povezuje s odlaskom u NBA.

Izvor: Twitter/Screenshot

"Toliko je uspešan u Evroligi morao je da dobije poziv i ponudu nekog NBA kluba. Možda je mislio da ponuda nije došla jer nije imao bradu, pa je zbog toga promenio imidž", našalio se turski trener koji već godinama "bije bitke" sa Obradovićem u Turskoj i Evroligi.

Efes je u trenutku prekida Evrolige bio prvoplasiran sa skorom 24-4, dok je Fenerbahče na 13-15.