POVRATAK?

Gordić je slobodan, pominje se povratak u Igokeu? Evo šta kaže trener Bajić

Autor Nebojša Šatara

Plejmejkeru crno-belih i reprezentativcu Bosne i Hercegovine istekao je ugovor u beogradskom klubu i odmah su krenule spekulacije o tome gde bi mogao da nastavi karijeru.

Izvor: MN Press

Portal "Mozzart Sport" objavio je u sredu da je za Nemanju Gordića zainteresovan šampion Bosne i Hercegovine, ekipa Igokee, čije je boje pouzdani plej branio u sezoni 2013/14. i to upravo prelaskom iz redova crno-belih.

Isti izvor je naveo i da su Aleksandrovčani navodno spremni da plate više od Partizana, međutim, trener "igosa" Dragan Bajić smatra da je Gordić u ovom trenutku nerealna opcija za njegovu ekipu. 

"Ko ne bi bio zainteresovan za igrača takvog kvaliteta kakav poseduje Gordić, posebno što ga poznajem i imam visoko mišljenje o njemu i kao čoveku, ali u ovom trenutku mislim da je to nerealna opcija", kratko je rekao Bajić za Mondo.ba.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

U Laktaše je ovog leta već stiglo nekoliko košarkaša, čime je Igokea pokazala da ima visoke ambicije u narednoj sezoni ABA lige.

Najprije je doveden Antabija Voler iz Mornara, potom kapiten Mege Edin Atić, a onda i reprezentativca BiH i američki centar Džeki Karmajkl iz francuskog Burga. Poslednji koji je, za sada, stavio potpis za Igokeu bio je prošlosezonski član Zadra Stefan Fundić.

Kad se tome doda i produžetak saradnje sa trenerom Bajićem, jasno je da "igosi" imaju ozbiljne planove za sledeću sezonu na Jadranu.