NOVI SLUČAJEVI

KORONA i u "srpskim" Kingsima: Zaražena TROJICA košarkaša!

Autor Milutin Vujičić

Problem za Sakramento pred nastavak sezone.

NBA liga trebalo bi da se vrati 30. jula, postoje nećkanja mnogih košarkaša zbog protesta koji se trenutno održavaju u SAD, ali i zbog bezbednosti zbog pandemije korona virusa koja i dalje vlada, pošto je sve više i više igrača zaraženo...

Novi slučajevi dolaze iz Sakramenta gde su čak trojica igrača pozitivna na COVID-19, iako je u prvi mah zaopšteno da su dvojica.

Krilni košarkaš Džabari Parker i centar Aleks Ljen saopštili su u sredu uveče da su zaraženi korona virusom. Prvopomenuti je u samoizolaciji u Čikagu, dok je Ukrajinac kazao da se nalazi u Sakramentu gde je i otkrio da je pozitivan.

Nešto kasnije potvrđeno je i da Badi Hild ima COVID-19.

Kingsi imaju šansu da izbore plej-of NBA lige u čudnom formatu nastavka sezone u Diznilendu, ali će morati odlično da odigraju kako bi sa osmog mesta "skinuli" Memfis koji ima četiri pobede više.

Podsetimo, za Kingse nastupaju i dvojica srpskih igrača Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica, dok su tu još i trener Igor Kokoškov, generalni menadžer Vlade Divac, ali i operativci Predrag Stojaković i Predrag Drobnjak.

U sredu, možda baš iz ovog razloga, Kingsi su doveli NBA veterana.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.