POTPIS!

Njegova GLUPOST i dalje proganja Lebrona, ali ga je sad doveo i u Lejkerse!

Autor Milutin Vujičić

Za neke je ovaj potpis iznenađenje, za neke nije...

Džej Ar Smit (34) se vraća na parket!

Iskusni bek šuter bio je bez ugovora skoro godinu dana, od razlaza sa Klivlendom, a američki mediji pišu da je na korak od potpisa ugovora sa Lejkersima. To znači da će ponovo igrati sa "omiljenim saigračem" Lebronom Džejmsom koji i dalje pamti njegovu glupost iz NBA finala 2018. godine.

Smit je u prvoj utakmici finala plej-ofa protiv Golden Stejta mislio da njegova ekipa vodi, tako da je krenuo da "krade" vreme, dok je pored njega "Kralj" u neverici pokazivao rukama...

Ostalo je dovoljno vremena da se uputi šut, ali je Smit pogrešio, otišlo se u produžetak, a tamo su se bolje snašli igrači Voriorsa. Oni su dobili svaku utakmicu do kraja serije i osvojili šampionsku titulu, da bi posle toga i Lebron otišao u Lejkerse.

Smit dolazi u Lejkerse posle odluke Bredlija da ne igra u nastavku NBA sezone, a već je bio na probi u Los Anđelesu u februaru, ali su tada potpisali Diona Vejtersa.

NBA sezona se nastavlja 30. jula u "Diznilendu", zbog pandemije korona virusa, mada postoje pritisci da se "svira kraj" zbog protesta širom SAD. Tokom jednog od protesta u centru pažnje bio je i Džej Ar Smit koji je pretukao jednog mladića pošto mu je oštetio vozilo.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.