Potpisano!

Košarkaški ZEMLJOTRES: Zvezda dovela Voldena iz Partizana!

Autor Mladen Šolak

Crveno-beli potvrdili dolazak doskorašnjeg "pleja" crno-belih! Potpisao je ugovor na dve godine.

Izvor: MN Press

Više nema dileme!

Američki plejmejker Kori Volden nastaviće karijeru u Crvenoj zvezdi, nekoliko dana posle rastanka sa njenim "večitim" rivalom - Partizanom!

Možda će vas zanimati

Eksplozivni organizator igre napustio je klub iz Humske plativši obeštećenje i definitivno će u takmičarskoj 2020/21 biti deo ekipe Saše Obradovića.

Zvezda je saopštila da je plejmejker potpisao ugovor na dve godine i naglasila da je košarkaš sam platio obeštećenje.

"Izuzetno zadovoljstvo za KK Crvena zvezda mts i još jedan dokaz da je naš klub prepoznat kao prava sredina za dalji napredak mnogih igrača, predstavlja činjenica, da je osim plate koja je za klub ekonomski izuzetno isplativa za igrača tog kvaliteta, Kori Volden samostalno platio obeštećenje kako bi potpisao ugovor sa našim klubom", poruka je sa Malog Kalemegdana.

Zvezda je to zvanično najavila na svojim društvenim mrežama i tako potvrdila da će Amerikanac biti njeno treće pojačanje ovog leta, posle centra Landrija Noka iz Albe i šutera Džejmsa Lojda iz Valensije.

Obradovićev tim je Voldenovim potpisom dobio značajno pojačanje i igrača koji svojom energijom i borbenošću menja ritam utakmice, što je dokazao i u dresu crno-belih, gde njegov doprinos često nije bio vidljiv statistikom.

Pri njegovom rastanku sa Partizanom, klub iz Humske je potvrdio da je za taj razlaz plaćeno obeštećenje, ali tada nije bilo definitivno da će Volden pojačati crveno-bele.

Izvor: MN Press

Od danas oko toga više nema dileme, jer će se košarkaš iz Floride ovog leta staviti na raspolaganje Obradoviću, a potom će debitovati u Evroligi posle nastupa u Evropi za Ostende, Hapoel Holon i Partizan.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.