hit

Rozije ispalio šokantan podatak! Da li mu verujete?

Autor Mirjana Šegan

Plejmejker Šarlota tek je u filmu saznao da su Bulsi sa njegovim sadašnjim gazdom Majklom Džordanom šest puta bili prvaci NBA lige

Dokumentarni film "The Last Dance", koji govori o poslednjoj sezoni legendarnog Majkla Džordana u Čikago Bulsima, privukao je ogromnu pažnju širom svieta.

Dokumentarac o najboljem košarkašu svih vremena izazvao je brojne reakcije, a ima i onih koji ne kriju da su iz ovog filma nešto i naučili...

Konkretno, nova saznanja stekao je plejmejker Šarlot Hornetsa Teri Rozije, koji je u izjavi za "Bleacher Report" priznao da sve dok nije pogledao desetočasovni dokumentarni film nije znao da je Majkl Džordan dva puta po tri puta zaredom bio osvajač NBA prstena sa slavnim Bulsima!

1991, 1992, 1993, 1996, 1997. i 1998 - su godine kada je Džordan sa Bulsima pokorio NBA ligu

"Samo gledajući ovaj dokumentarac, naučio sam mnogo toga. Uopšte nisam znao da su Bulsi zabeležili dabl tripl! Zaista sam iskren... Da biste ostvarili takav rezultat u ovom takmičenju, potrebno je da budete 'super posebni'", rekao je 26-godišnji organizator igre Hornetsa, kluba čiji je vlasnik upravo Majkl Džordan.

Teško je, zaista, poverovati u ovu tvrdnju, u doba svih modernih tehnologija i načina informisanja...

Da li mu verujete?

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.