IZVOLITE...

"Misteriozni" gosti kod Miška: Zašto su me NEMANJE posetile danas?

Autor Milutin Vujičić

Poznati košarkaški agent objavio fotografiju čiji povod nije baš toliko nepoznat.

Dobro je poznato da srpski košarkaški agent Miodrag "Miško" Ražnatović obožava da zagonetkama o transferima svojih klijenata voli da "zagolica maštu" navijača, a to je učinio i ovog popodneva objavivši fotografiju na Instagramu.

U njegovom društvu su poznati košarkaši Nemanja Nedović i Nemanja Dangubić, a povod za zajedničko poziranje nije nimalo nepoznat.

Možda će vas zanimati

Naime, Nemanja Nedović je u toku dana postigao dogovor sa Panatinaikosom, čiji će član biti u idućih godinu dana, ostalo je da se sačeka još samo zvanična potvrda, dok je njegov imenjak takođe nadomak novog angažmana.

Nemanja Dangubić se od juče dovodi u vezu s Partizanom, to je potvrđeno iz više izvora, a verovatno će fotografija koju je objavio Miodrag Ražnatović biti samo još jedan "plus" toj teoriji.

"Prvi radni dan posle odmora je uvek najteži i najduži, ali moji današnji gosti su se potrudili da ne bude uopšte loš. Sticajem nekih čudnih okolnosti, baš danas su obojica odlučila da me posete", napisao je Ražnatović i naravno izazvao mnogo komentara.

Šta vi mislite, šta tačno znači ova fotografija?

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt