Novi trener, nova nada!

Promena plana - Partizan sada računa na ''Otpisanog''?

Autor Dušan Ninković

Možda je vreme za drugu šansu.

Izvor: MN Press

Da li je vreme, sada kad je iz kluba otišao Stefan Birčević, da šansu ponovo dobije njegov imenjak, Janković?

Izgleda da jeste. Partizan i Vlado Šćepanović su spremni da pruže još jednu priliku ''otpisanom'' krilnom centru.

Mesto na četvorci je prazno, a istovremeno, Partizan ima pod ugovorom igrača na toj poziciji. Pa, možda bi mogle da se poklope kockice?

Naravno, crno-beli računaju na to da je u dve epizode na pozajmicama Stefan Janković odrastao i sazreo, da više neće biti brzih ulazaka u problem sa faulovima, da je pred njim tek najbolja košarka u karijeri...

I, da budemo pošteni, imaju čemu da se nadaju. Talenat nikada nije bio sporan kod momka koji je iz SAD prvo stigao u Crvenu zvezdu, a zatim promenio stranu na Topčiderskom brdu.

Kod Trinkijerija nije uspeo da se dokaže, pa su se dogodile dve pozajmice. Prvo u AEK iz Atine, gde ga je povreda sprečila da pokaže više, a zatim u Kapitol siti, razvojni tim Vašingtona.

Sada više nema italijanskog stručnjaka, a Vlado Šćepanović je nedavno pričao da je i Stefan Janković jedan od igrača koji bi mogli da dobiju šansu na četvorci. Naravno, tu će i naredne sezone biti kapiten Novica Veličković, ali će nedostajati ''Birča'', koji nije produžio ugovor sa klubom.

Rašon Tomas je u klubu, na njega se veoma ozbiljno računa, a uloga Novice Veličkovića, kao i godinama unazad, neće biti samo igračka. Zato je potreban još neko, da pojača konkurenciju u reketu, jer Partizan ovih dana traga i za klasičnom peticom.

A možda je rešenje u momku koji ima još godinu ugovora sa crno-belima?

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.