JAKI SU BAKSI

250+ poena na pripremama: Milvoki bolji od srpskog Sakramenta

Autor Dušan Ninković

Obojica srpskih košarkaša su završili meč sa dvocifrenim brojem poena, ali nije bilo dovoljno.

Jedan od najboljih timova u ligi je bio težak test za momke iz Kalifornije. Sakramento je u drugoj pripremnoj utakmici poražen od Milvokija, ali utisak koji su ostavili nije loš.

U veoma efikasnom meču (131:123), zapažene role su odigrali Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica.

Možda će vas zanimati

Svi NBA timovi se nalaze u Orlandu, gde se odigravanjem prijateljskih mečeva pripremaju za nastavak sezone. To ćemo gledati od četvrtka uveče, a do tada će se timovi pripremati odigravanjem pripremnih utakmica.

U jednoj takvoj su veoma raspoloženi bili košarkaši Sakramenta i Milvokija.

Nemanja Bjelica je na parketu proveo skoro 27 minuta, a veći deo njih je bio kada su Kingsi imali ogroman zaostatak. Tako je srpski košarkaš bio jedan od ključnih igrača u spuštanju prednosti koja je u korist lidera istočne konferencije iznosila i skoro 30 poena.

Bjelica je postigao 11 poena, zabeležio četiri skoka i po jednu asistenciju i blokadu. Nešto raspoloženiji za igru je bio Bogdan Bogdanović, koji je za skoro 22 minuta postigao 13 poena, uz jedan skok, tri asistencije i dve ukradene lopte.

Najbolji poenter u ekipi Sakramenta je bio Badi Hild, koji je postigao 19 poena, a pratio ga je Kent Bejzor sa 16. U pobedničkom timu je Kajl Korver završio susret sa 22 poena, Bruk Lopez je imao jedan manje, dok je Janis Adetokumbo postigao 15 poena.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.