BRUKA!

ODBIO da kleči, teško se povredio, a sramotni navijači LIKUJU zbog toga!

Autor Milutin Vujičić

Užasna scena u Orlandu, a ružno je bilo i na društvenim mrežama...

Američki košarkaš Džonatan Ajzak je pre dve večeri postao prvi u "bablu" koji je odbio da kleči i nosi majicu podrške pokretu "Black Lives Matter" ("Životi crnaca su važni"), zbog čega se digla velika frka u javnosti, da bi već na sledećem meču doživeo katastrofalnu povredu.

Tokom jednog prodora "proklizala" mu je noga i loše je doskočio, tako da je uz urlik doživeo kidanje ligamenata kolena, saigrači nisu mogli da gledaju...

Posle dugog ukazivanja pomoći, napustio je teren u kolicima, jasno je da ga čeka duga pauza, još duža nego zbog prethodne povrede kolena kada je propustio 31 meč Orlanda, radio mnogo na oporavku, međutim doživeo je još veću nesreću ovoga puta.

Saigrači i rivali su mu pružili podršku, a ono što je sramotno su komentari na društvenim mrežama, tako da su Twitter preplavile poruke "da mu se sve vraća zbog toga što nije klečao tokom himne".

Srećom, bilo je onih koji su odmah želeli da stanu na put ovom ludilu.

"Videla sam dosta tvitova u kojima se kaže da je ovo bila karma. To nije lepo, to nije sport... Imajte malo poštovanja. To je odvratno! Molim se Bogu da će se Ajzak brzo oporaviti i da povreda nije tako teška kako je izgledalo", kazala je u "lajvu" novinarka NBC televizije.

Pogledajte trenutak povrede!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.