Poznati stručnjak u Crnoj Gori

Zvezdu je spremao za trofeje, a sad se vratio u ABA ligu: Veliko pojačanje za Barane i na klupi

Autor Mladen Šolak

Poznati stručnjak za kondiciju stigao u stručni štab ambicioznog crnogorskog kluba

Izvor: MN Press

KK Mornar Bar sastavio je ekipu za napad na titule, a na klupu je doveo trenera koji godinama sprema timove za osvajanje trofeja - Dragana Gačevića.

Bivši kondicioni trener Budućnosti, Crvene zvezde i Bajerna prihvatio je poziv braće Pavićević i postao kondicioni trener Mornara.

Stručnjak iz Podgorice vratio se tako u ABA ligu posle skoro dve i po godine rada u Bajernu, sa kojim je minulog proleća radio i u specifičnim uslovima zbog korone, o čemu je govorio u MONDO intervjuu.

Na klupi Crvene zvezde Gačević (39) je učestvovao u istorijskim uspesima, a njegov pečat je najjače utisnut u istorijski uspešnoj sezoni 2016/17, kada su crveno-beli po mnogim ocenama bili najspremniji tim Evrolige.

Podsetimo, u svlačionicu Mornara su ovog leta stigla veoma zvučna imena. Džejkob Pulen, Ajzeja Vajthed i Derek Nidam su ostali u ekipi, došao je bivši krilni centar Panatinaikosa Keni Gabrijel, "četvorka" Nantera Tejlor Smit, šuter FMP-a Marko Jeremić, krilo Primorske Aleksandar Lazić...

Nova sezona ABA lige trebalo bi da startuje početkom oktobra, pod uslovom da pandemija virusa korona ne poremeti te planove.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.