Zvanično povrđeno

DOŠAO U ZVEZDU SA KORONOM: Amerikanac odmah ide u izolaciju!

Autor Mladen Šolak

Crveno-beli se oglasili saopštenjem.

Izvor: kkcrvenazvezda.rs

Umesto u akciju, moraće u samoizolaciju!

Novi centar Zvezde Emanuel Teri stigao je u sredu u Beograd, a na obaveznim klupskim pregledima utvrđeno je da je stigao pozitivan na virus korona.

Klub je to potvrdio zvaničnim saopštenjem, u kojem je rekao da će Amerikanac naredni period provesti u izolaciji, pa će se naknadno pridružiti saigračima.

"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je odmah po dolasku u Srbiju novom pojačanju tima, Emanuelu Teriju urađeno testiranje na Covid-19 koje je po klupskom protokolu obuhvatilo serološko ispitivanje na „IgM i IgG“ antitela, koja su bila negativna, kao i PCR test nazofaringealnog brisa koji je dao pozitivan nalaz", poruka je sa Malog Kalemegdana.

"Shodno klupskom protokolu i važećim epidemiološkim merama i preporukama Republike Srbije, Emanuel Teri će naredni period provesti u izolaciji, iako ne pokazuje nikakve simptome. Dalji lekarski pregledi i sportsko-medicinska testiranja biće sprovedena u zavisnosti od rezultata ponovnih testiranja na Covid-19, koji će biti obavljeni po protokolu. O svemu KK Crvena zvezda će blagovremeno obavestiti javnost", saopštila je Zvezda.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.