POČINJE ABA

ŠĆEPANOVIĆ PRED BORAC: Čeka nas težak meč, faliće podrška navijača

Autor MONDO Sport

Trener Partizana pred početak ABA lige izjavio da njegov tim čeka teška utakmica protiv čačanskog Borca

Izvor: MN Press

Košarkaši crno belih u subotu očekuju ekipu iz Čačka u prvom kolu ABA lige. Borcu je ovo prva utakmica u ovom takmičenju a na pripremnim mečevima delovali su spremno. Tim povodom oglasio se Šćepanović .

"Ekipa Borca je i pre tri nedelje pokazala na našoj pripremnoj utakmici da će biti težak protivnik za sve u ABA ligi. Očekujem dobru utakmicu, očekujem da iz meča u meč podižemo nivo svoje igre i beležimo pobede" , navodi strateg Partizana.

 Beogradski klub sezonu je počeo porazom u Evrokupu, pa je tako ovo prilika kada mogu da povrate samopouzdanje u svoju igru. Ono što će faliti domaćinima jeste publika.

 "Iako igramo kao domaćini, faliće nam publika da bi to na pravi način osetili prednost domaćeg terena. Opet, to je stara tema i stvar na koju ne možemo da utičemo, već samo da se trudimo da budemo najbolji u datim okolnostima", rekao je Šćepanović.

Centar Partizana  Nikola Janković takođe je pohvalio igru Borca .

"Mnogi ih predstavljaju kao napadački tim, ali oni i u odbrani igraju na dosta visokom nivou. Imamo veliku želju da pobedom otvorimo takmičenje u ABA ligi. Ako odigramo odbranu kako znamo, bićemo pravi", zaključio je Janković.

Utakmica Partizan - Borac igra se u subotu od 21 čas u Hali sportova "Ranko Žeravica" bez prisustva publike. Prenos možete pratiti na Arena sportu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.