Sada je dobro

POTRESNA ISPOVEST PLEJMEJKERA PARTIZANA: Verujte mi, bio sam zavisnik!

Autor Nikola Lalović

Jedan od najbitnijih igrača Partizana u ovoj sezoni se otvori na tviteru i iskreno priznao da je ranije imao problem sa lekovima.

Izvor: MN Press

Partizan je u ovu sezonu ušao sa nekoliko zvučnih pojačanja, te sa Vladom Šćepanovićem na mestu trenera,. Crno-beli su sezonu startovali porazom u Evrokupu, ali se sada nadaju pobedi u ABA ligi. 

Igraju sa čačanskim Borcem, koji je debitant u takmičenju. Pred ovaj meč jedan od najbitnijih igrača tima ove sezone Kodi Miler Mekintajer je otvorio dušu na tviteru. 

 On je priznao da je imao problema sa anksioznošću, te da je to probao da reši lekovima. Ipak, to mu nije pomoglo. 

"Verujte mi. Bio sam zavisan od pilula za spavanje i nisam mogao da se izborim sa anksioznošću dok sam razmišljao o prošlosti i o tome gde želim da budem u budućnosti", napisao je novi Amerikanac u crno-belom dresu. 

Miler-Mekintajer je posle završenog Vejk Foresta zaigrao u Belgiji, potom je bio u Rusiji i Cedevita Olimpiji odakle je došao u redove Partizana. Otkrio je da je sada dobro i da je svoje probleme uspeo da reši promenom pogleda na svet. 

"Sve te pilule su nestale kada sam se zaljubio u koncept sadašnjosti!", naglasio je Miler-Mekintajer. 

 U poslednje vreme sve više sportista govori o anksioznosti i depresiji sa kojom se sureću tokom karijere. Bivši fudbaler minhenskog Bajerna Sebastijan Dajsler je zbog mentalnih problema čak i prekinuo karijeru. 

Nama su dobro poznati primeri reprezentativca Srbije Ivana Ergića, te Bojana Krkića koji su otvoreno govorili o svojim problemima i o surovosti sveta profesionalnog sporta. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.