Mogu li do pobede?

ŠĆEPANOVIĆ O PRAVCU KOJIM PARTIZAN MORA DA KRENE: Prve utakmice nam pokazale gde se nalazimo

Autor MONDO Sport

Nakon poraza od Borca crno-beli imaju priliku da poprave utisak.

Izvor: MN Press

Košarkaši Partizana nakon blede partije protiv Borca i poraza na startu ABA lige sastaju se sa Venecijom u drugom kolu Evrokupa u utorak. Trener crno-belih Vlado Šćepanović nije krio nezadovoljstvo nakon poraza.

"Prve utakmice u Evrokupu i Aba ligi su nam pokazale gde se trenutno nalazimo i koji pravac moramo da zauzmemo u budućnosti. Venecija je dobra ekipa, puna iskusnih i kvalitetnih igrača koji već neko vreme igraju zajedno. U prvom kolu su pobedili Uniks i tako potvrdili da će biti ozbiljan pretedent na visok plasman u Evrokupu", naveo je Šćepanović pred utakmicu sa italijanskim klubom, prenosi klub.

"Sa druge strane, moramo da odigramo mnogo bolje nego u Badaloni i protiv Borca da bismo zabeležili pobedu", dodao je šef stručnog štaba Partizana.

Plejmejker Nemanja Gordić takođe je naveo da je svestan šta čeka njegov klub na ovoj utakmici.

"Venecija igra agresivno u oba pravca i mi ćemo morati da pokažemo mnogo više nego u prve dve utakmice ukoliko želimo da pobedimo", kaže iskusni organizator igre i navodi da iako je početak sezone ova utakmica može da odredi poziciju u grupi.

Utakmica se igra u utorak u Hali "Ranko Žeravica" od 20:30 časova.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.