RADUJU SE MEČU

POBEDILI PARTIZAN, PA BI DA IZNENADE I ZVEZDU: U Čačak stiže evroligaš - to nam je najveći izazov!

Autor Nebojša Marković

Težak raspored na startu sezone za Čačane.

Vreme je za novi veliki izazov!

Trener košarkaša Borca Marko Marinović rekao je danas da je Crvena zvezda apsolutni favorit u predstojećem meču ABA lige i dodao da očekuje izuzetno tešku utakmicu.

"Napokon Borac može da se pohvali da će u Čačku odigrati jednu zvaničnu utakmicu protiv ekipe koja nastupa u Evroligi. Nema šta, u susretu koji nas očekuje Crvena zvezda biće apsolutni favorit", rekao je Marinović.

Košarkaši čačanskog Borca dočekuju sutra Crvenu zvezdu u utakmici drugog kola ABA lige.

"Moramo imati u vidu da je Crvena zvezda sastavljena od vrhunskih pojedinaca i da je predvodi odličan trener. Zbog toga će nam biti mnogo teško", dodao je Marinović.

Borac je sezonu u ABA ligi počeo pobedom protiv Partizana u gostima, dok je Zvezda slavila protiv Cibone, takođe u gostima.

Košarkaš Borca Nikola Kočović rekao je da njegovu ekupu očekuje duel sa najkvalitetnijom ekipom u ABA ligi i jedinim srpskim predstavnikom u Evroligi.

"To jasno svedoči kakav je izazov pred nama. Ipak, to je za nas veliki motiv da probamo da odigramo što bolju utakmicu i da pokažemo koliko vredimo. Svi smo zdravi, spremni i jedva čekamo da počne meč. Dobro treniramo, spremamo se najbolje što možemo, a ostaje nada da ćemo uspeti da se na pravi način suprotstavimo Zvezdi", rekao je on.

Utakmica Borac - Crvena zvezda igra se sutra od 17.00 u Čačku.

(MONDO/Beta)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.