Neću da kažem da ne boli!

BOLI ME, ALI NEĆU ODUSTATI: Snažna poruka Partizanovog trenera posle drame!

Autor Nikola Lalović

"Nakon ovakvih mečeva se postaje tim i meri karakter", rekao je Vlado Šćepanović nakon trilera protiv Budućnosti

Izvor: MN Press

U neverovatnom meču u "Hali sportova", trojka Partizanovog plejmejkera Kodija Milera Mekintajera ipak nije bila dovoljna za pobedu protiv Budućnosti...

Iak je postigao sekund i tri desetinke pre kraja!

Usledila je akcija Podgoričana, šut krilnog centra Danila Nikolića i trojka za veliku pobedu Budućnosti u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Trener crno-belih Vlado Šćepanović istakao je posle meča da ga ovaj poraz izuzetno boli. 

"Posle ovih utakmica se postaje tim ili se nestaje. Tim se postaje posle utakmice sa Venecijom, karakter se meri posle ovakvih utakmica. Jesmo li mi ono što treba da budemo ili nismo. Boli poraz, neću da kažem da ne boli, i ja sam bio igrač i sportista i ne volim da gubim. Pogotovo kada protiv realno bolje ekipe u ovom periodu svojim karakterom vratite utakmicu. Pet puta smo utakmicu dobijali i gubili", rekao je Šćepanović.

On je posle meča naglasio da je protivnik u ovom meču bio smireniji, ali da uprkos nedostacima u večerašnjoj igri veruje u svoj tim.

"Košarka je igra kad ostanete sami da date šut, da date koš, Tu se vidi karakter. Oni su večeras bili i smireni i u boljoj večeri i u boljem šutu. Verujte koliko god je ovo teško, ovakve stvari su me uvek gurale kroz karijeru. Ja odustati neću, ovaj tim ima ogroman potencijal. Strašno težak raspored imamo, ali preživećemo i to", naglasio je Šćepanović.

Njegov tim u narednom periodu čekaju obaveze u Evrokupu, gde u sredu sledi duel sa Uniksom u Rusiji. Prvu pobedu u ABA ligi Partizan će juriti protiv FMP-a naredne subote. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.