Problemi sa Afrikancima

JIRGEN KLOP U PROBLEMU PRED DERBI: Četvrti fudbaler Liverpula zaražen virusom korona!

Autor Nikola Lalović

Nakon reprezentativne pauze Liverpul igra derbi Mersisajda sa Evertonom, ali će tim Jirgena Kloša biti izuzetno oslabljen.

Reprezentativna pauza je napravila veliki problem Liverpulu. Četiri reprezentativca Gvineje zarazila su se virusom kroona, a među njima je i vezista "redsa" Nabi Keita

On je četvrti u timu sa "Enfilda" koji će morati u karantin i na rehabilitaciju od virusa, a trojica od četvorice zaraženih igraju u veznom redu. 

 Pre Keite zarazili su se tek pristigli Tijago Alkantara, reprezentativac Švajcarske Đerdan Šaćiri i napadač iz Senegala Sadio Mane.

Ovo dolazi u jako nezgodnom trenutku, pošto Liverpul u subotu igra derbi kola sa gradskim rivalom Evertonom. Tim Karla Anćelotija je u sjajnoj formi i sa četiri pobede je na vrhu tabele. 

Liverpul je posle tri trijumfa poražen u prošlom kolu. Aston Vila je deklasirala tim Jirgena Klopa 7:2 i posle tog meča je šampionu Engleske potrebna pobeda da povrati samopouzdanje. 

Bez svog najzvučnijeg letošnjeg pojačanja, najskupljeg veziste i jednog od najefikasnijih napadača, to neće biti nimalo lak zadatak.  

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.