OSTAJE!

PARTIZAN NE MENJA TRENERA ZBOG 3 PORAZA: Vlado Šćepanović nije to zaslužio!

Autor Milutin Vujičić

"Pratim društvene mreže, vidim šta se piše", poručio je Mijailović.

Izvor: (MONDO - Stefan Stojanović), MN Press

Tri poraza u prve četiri utakmice nove sezone svakako nije skor kome su se nadali navijači Partizana, ali nema prostora za brigu upozorava prvi čovek kluba Ostoja Mijailović.

U razgovoru za Kurir, predsednik Partizana dotakao se statusa trenera Vlade Šćepanovića koji je preuzeo ekipu posle odlaska Andree Trinkijerija, poručivši da mladom strategu treba dati vremena, odnosno zamolio je navijače za strpljenje.

"Pratim društvene mreže, vidim šta se piše", kazao je Mijailović.

"Moram da pozovem naše navijače na strpljenje. Izgubili smo dva puta u dramatičnim završnicama, najpre od Huventuda, a onda i od Budućnosti. Preksinoć na zaista nesrećan način, kao što su pobedili oni, mogli smo i mi. Ipak, trijumf ekipe iz Podgorice je zaslužen i ja im čestitam", poručio je predsednik Partizana uz poruku da se otkazom posle tri poraza ništa ne rešava.

Crno-beli su prvo pretrpeli tesan poraz od Huventuda, potom je Borac bio mnogo bolji od njih u Beogradu, da bi posle trijumfa nad Venecijom "pali" posle dva produžetka protiv Budućnosti.

"Nećemo menjati trenera posle tri poraza, to nije u duhu Partizana, niti je Vlado Šćepanović to zaslužio. Razumem naše navijače, posebno nakon prošle sezone, razumem njihovo nestrpljenje, ali ništa nije teže sada nego što je bilo u martu. I sigurno je da je nama koji smo u upravi i borimo se da Partizan bude najbolji, da bude prvi, najteže", poručio je prvi čovek crno-belih.

Mijailović je dodao i da igranje pred praznim tribinama znatno utiče na rezultate Partizana pošto su igrači navikli da igraju pred punom Arenom, a to u košarci mnogo toga menja.

"Zamislite kako bi bilo Nikoliću da šutne trojku pred 16.000 navijača u Areni, koji bi stvarali nesnosnu buku. S druge strane, igračima Partizana taj huk s tribina je bio vetar u leđa, koga sada nema. Ali šta da radimo, borićemo se, trpećemo udare, ali idemo dalje", zaključio je Mijailović.

Naredni meč Partizan igra u sredu protiv Uniksa na gostovanju.

(MONDO/Kurir)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.