Kaznio obruč

ZVEZDA JE IZGUBILA, ALI O OVOM POTEZU ĆE SE PRIČATI: Spektakularno zakucavanje Lojda! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Crvena zvezda je izgubila meč trećeg kola Evrolige od Žalgirisa, a Džordan Lojd je opet bio među najboljima na terenu.

Izvor: Twitter/EuroLeague

Crvena zvezda nije uspela da se vrati i preokrene rezutlat u meču sa Žalgirisom na svom terenu. Na kraju su predvođeniLukasom Lekavičijusom Litvanci uspeli da nastave perfektan niz u Evroligi. 

U redovima Crvene zvezde opet je najbolji bio Džordan Lojd. Nije baš uspeo da dođe do 30 poena kao protiv Baskonije, ali je sa 19 poena dokazao zašto je tako veliko pojačanje, a da je publike bilo u dvorani - uživala bi u njegovim potezima!

Jedno njegovo zakucavanje sigurno će se naći na špicama za naredne duele u Evroligi. On je dobio loptu u uglu, osetio je da nikoga nema u reketu i ustremio se ka košu.

Sjajno zakucao loptu u protivnički koš i završio u "hajlajtsima".

Naredni duel tim Saše Obradovića treba da odigra sa ASVEL-om u Francuskoj, ali je veliko pitanje da li će tog duela biti. Veliki broj košarkaša francuskog tima je zaražen virusom korona, pa je njihov meč sa Panatinaikosom u utorak otkazan. 

Disciplinska komisija Evrolige će odlučiti da li će taj meč biti pomeren ili registrovan kao pobeda Panatinaikosa, a ostaje da se vidi da li će ASVEL uspeti da skupi osam zdravih igrača do četvrtka, kada je zakazan meč sa crveno-belima. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.